Kasaplar Çarşısı'nda restorasyon çalışmaları sürüyor

Belediyemiz Orta Çarşı Restorasyon çalışmalarıyla birlikte Kasaplar Çarşısı'nda da cephe düzenleme ve restorasyon çalışmalarına devam ediyor.

Yapılan çalışmalarla çarşının tarihi özelliğini de koruyarak hizmet vereceğini ifade eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, tarihi çarşının dokusunun korunarak nitelikli şekilde devam edeceğini belirtti.

Tarihi Çarşı yeniden canlanacak

Tarihi değerlerin gün yüzüne çıkarılması ve ilçenin turizme kazandırılması için hummalı bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Kasaplar Çarşısı Restorasyon Projemiz ile çarşı içerisinde bulunan iş yerlerinin cephe yenilemesi, üst örtü projesi ve zemin iyileştirilmesi devam ediyor. Tarihi yapıların korunması ve yaşatılması için Belediye olarak hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Bu projemiz bunlardan sadece birisi. Boyabat aşığı bir ekiple, Boyabat için aşkla çalışıyoruz. Herşey Boyabat için... Süreç içinde hizmetlerimiz hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah çalışmamız bittiğinde eskiden olduğu gibi şehrimizin en güzel çarşısı olacak." diye konuştu.