Boyabat Extreme Fest ile Adrenaline Hazır Olun!

Karadeniz Bölgesinin en büyük macera festivallerinden biri 40 Kızlar 40 Atlayış Extrem Sporları Boyabat'ta yapılıyor.

Adrenalin tutkunlarının merakla beklediği festival, bu yıl 7-8 Temmuz'da bir kez daha macera severleri birbirinden keyifli ve heyecanlı etkinliklerle bir araya getiriyor.

Festivaldeki şovlar nefesleri kesecek!

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de sürpriz etkinliklerle nefes kesmeye hazırlanan Festivalde yine çok konuşulacak etkinlikler ile sporun, eğlencenin ve birbirinden keyifli aktivitelerin en “ekstrem” halini bir araya getirilmekte. Boyabat Extrem Sporları Festivalinde, paraşütle atlama, yerçekimine meydan okuyacağınız bungee jumping, Wingsuit, Microlight, Kale ve Kırkkızlar Kayası arasında 135 metre yüksekte yürürken nefes kesecek Highline, adrenalin tutkunlarının vazgeçilmezi Rope Jump macera atlayışı gibi adrenalin dolu aktivitelere ev sahipliği yapacak.

Extrem Sporcusu Cengiz Koçak'tan Nefes Kesen Şov...

Boyabat Ekstrem Sporları Festivali, nefes kesen Base Jump gösterilerine de ev sahipliği yapacak. Serbest atlayış olarak bilinen "Base Jump" atlıyışı ile Dünyaca ünlü Extrem Sporcusu Cengiz Koçak ve arkadaşları sınır tanımayan performanslarıyla izleyicilere adrenalin dolu dakikalar yaşatacaklar.

Başkan Çakıcı'dan festivale davet

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, tüm Sinopluları 7-8 Temmuz'da düzenlenecek Boyabat Ekstrem Sporları Festivali'ne davet etti.

Başkan Çakıcı, "Gelecek turizm de.Turizm Boyabat'ta. Dünya'nın bir çok ülkesinden 30'a yakın sporcunun katılacağı Extrem Sporları Festivali 7-8 Temmuz'da Boyabat'ta. Hazırlıklarımız tamam. Adrenalin tutkunlarını heyecanı yaşamaya bekleriz." dedi.