Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı´nın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkanımız Çakıcı'nın mesajı:

On bir ayın sultanı Mübarek Ramazan Ayının bitmesi ile birlikte birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz Mübarek Ramazan Bayramı´nı idrak edeceğiz.
Boyabat Belediyesi olarak siz değerli hemşerilerimizin, huzur ve güven ortamı içinde bayramlarını geçirebilmeleri için gereken tüm tedbir ve önlemleri almış bulunmaktayız.

Dargınlıkların ve kırgınlıkların ortadan kalkacağı, kardeşlik ve dostluk duygularının daha da kuvvetleneceği Mübarek Ramazan Bayramının tüm insanlığa barış, huzur, bereket ve mutluluk getirmesini Yüce ALLAH’tan niyaz ediyorum.

Ramazan Bayramının milletimizin dirliğine, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını diler, Boyabatlı hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramını Kutlarım.

Şefik ÇAKICI