Asfalt çalışmalarımız sürüyor

İlçe genelinde asfalt kaplama çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Boyabat Belediyesi, Yenimahalle'de  asfalt dökme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt dökme çalışmaları hızla devam ederken, çalışmaların öncesinde belediyemiz temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yollar temizleniyor.

Her geçen gün büyüyen Boyabat İlçesinde ihtiyaç olan her bölgeye asfalt çalışması yapan Boyabat Belediyesi bu konuda çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Birlikte Başardık

Yapmış oldukları program dahilinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten  Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "İlçe genelinde ihtiyaç duyulan her bölgede asfalt çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Hamdolsun, milletimiz bizi dualarına, isteklerine, umutlarına, yarınlarına ortak ederek, emanete layık gördü. Bir zamanlar hayal edilmesi imkânsız olanı hep birlikte başardık. Şimdi de hep birlikte yeni ve güzel şeyleri başarıyoruz. İlçemizin her bir karışını asfaltla parkeyle buluşturuyoruz. İhtiyaçlar doğrultusunda öncelikli olarak programa alınan her bölgede ekiplerimiz asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yenimahalle'de yürütmüş olduğumuz çalışmalar da bunun bir göstergesidir. Bundan sonra da planlı ve programlı bir şekilde asfalt çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.