Osmanlı Hamamı açıldı

Yapımı tamamlanan Osmanlı Hamamı yapılan törenle hizmete girdi.

7 Haziran Perşembe günü düzenlenen törenle Osmanlı Hamamının hizmet vermeye başladığını ifade eden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, “Boyabatlılara verdiğimiz sözleri tutmanın gururunu yaşıyoruz "dedi.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı’nın Boyabat için "40 yaş 40 proje" sözü içerisinde yer alan Osmanlı Hamamı 7 Haziran Perşembe günü(dün) itibariyle Boyabatlılara hizmet vermeye başladı. İlçede eksikliği hissedilen Osmanlı Hamamı'nın tüm bölgeye hizmet verecek önemli bir proje olduğunu kaydeden Başkanımız Çakıcı, “Bu ülkenin hayallerine inanan Ak kadrolar Boyabat’ın geleceğini inşa ediyor...Bize güvenin hayallerinizi gerçekleştirelim...Osmanlı Hamamızın açılışını gerçekleştirdik...Boyabat'ımıza Hayırlı Olsun." dedi

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, " İçerisinde sauna, tuz odası ve dinlenme alanları bulunduran Osmanlı Hamamı, Osmanlı ve Selçuklu mimarisi ile inşa edildi. Bugün itibariyle vatandaşlarımıza kapılarını açan Boyabat Osmanlı Hamamı, kadın ve erkekler için haftanın belirli günlerinde hizmet verecektir." ifadelerini kullandı.

Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi zemin katında inşa edilen Osmanlı Hamamının açılışına; İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Gül, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat Keskin, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ve vatandaşlar katıldı.