Mahalle İftarı Esentepe Mahallesi'nde

Belediyemiz tarafından düzenlenen “Mahallemde İftar Var" adlı mahalle iftarları programının sekizincisi Esentepe Mahallesi’nde yapılıyor.

Ramazan ayının 3'ncü günü 17 Mayıs 2018 Perşembe günü start alan mahalle iftarlarının sekizincisi bu akşam(01 Haziran Cuma) Esentepe Mahallesi Hamit Tekin Ortaokulunda yapılıyor.

İftardan yarım saat önce başlayacak programda Boyabat Müftülüğü ilahi ekibi tarafından birbirinden güzel ilahiler seslendirilirken dini sohbetlerde yapılacak.

Ezanın okunması ile hep birlikte dualar edilerek iftar edilecek. Tüm mahalleliyi bir araya getirecek iftar programı ile Ramazan ayının güzelliklerinden biri olan toplu iftarların manevi hazzının ve eski Ramazan tatlarının yaşatılması amaçlanıyor.