Mahalle iftarları başlıyor

Belediyemizce düzenlenen 2018 Ramazan ayı mahalle iftar programı belli oldu.

BelediyeMİZ tarafından her yıl organize edilen mahalle iftarları ve Ramazan etkinlikleri yeniden başlıyor.

Boyabat halkının dayanışma içinde iftar açtığı sofraların kurulabilmesi için belediyemiz birimleri seferber oldu.

Mahalle iftarları 17 Mayıs Perşembe günü Gökdere Mahallesi Dumlupınar İlkokulu bahçesinde verilecek iftar yemeği ile başlıyor.

Yüzlerce kişinin görev yapacağı iftar sofraları için hazırlıklar devam ederken, Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı bu ayda  iftar sofralarıyla Boyabat'ta kardeşlik ruhunu ve dayanışmayı arttırmayı hedefliyoruz. İnsanları bir sofrada buluşturmak, mahalleli arasında dayanışma ve kaynaşmayı artırmak, mahalleliyi aynı sofrada buluşturarak, hasret gidermelerine ön ayak olurken, bir şekilde dargınlıkları da ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz" dedi.

Ramazan ayı içerisinde on farklı noktada verilecek olan iftar yemeği programı şu şekilde....

BOYABAT BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARI PROGRAMI

17 Mayıs Perşembe/Gökdere Mahallesi