Başkan Çakıcı'dan Ramazan ayı başlangıç mesajı

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıkcı Ramazan ayının başlangıcı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Çakıcı, yaptığı yazılı basın açıklaması ile Müslüman Aleminin ve Boyabat’lıların Ramazan Ayını kutladı.

Başkan Çakıcı “ 15 Mayıs 2018 tarihi Ramazan ayının başlangıcı olup; Ramazan Ayının siz değerli hemşerilerimize; huzur, sağlık ve bereket getirmesinin diler, Sizlerin ve Müslüman âleminin mübarek Ramazan Aylarını kutlarım.

Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olarak müjdelenen Ramazan'ı Şerif’e kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz” diyen Belediye Başkanı Şefik Çakıcı mesajında şu ifadelere yer verdi. “Bu mübarek ayda sevgi, saygı, sabır ve kardeşlik duygularımızın pekişmesi adına inşallah sofralarımızı paylaşacağız, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendireceğiz. Ramazan ayı mübarek bir aydır. İnsanları karanlıktan aydınlığa çıkaran bu ayın İslam alemine ve siz değerli hemşerilerime, huzur, sağlık ve bereket getirmesini dilerim" dedi.