Minik Kalemler Masal Yarışması

Belediyemiz tarafından hazırlanan “Minik Kalemler Masal Yarışması” kapsamında ortaokul öğrencilerinin yazdığı masallar yarışacak.

Belediyemiz Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Minik Kalemler Masal Yarışması” ile ortaokul 5-6-7 ve 8’inci sınıf öğrencileri yazmış olduğu masallarla kendilerini kanıtlama fırsatı bulacak.

Son başvuru tarihi 1 Haziran 2018 olan yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri 7 Haziran Perşembe günü Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenecek tören ile takdim edilecek.

Birinciye Büyük, ikinciye yarım, üçüncüye çeyrek altın verilecek olan yarışmaya katılımın yoğum olması bekleniyor.

Yarışma hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler Belediyemiz 03683151033 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilirler.