Boyabat Kitap Günleri Fuarı başladı

Belediyemizce düzenlenen Boyabat 1. Kitap Günleri 9 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı.

Boyabat Yusuf Kemal Tengirşek Halk Kütüphanesi'nde 9 Mayıs'ta başlayan kitap günleri 11 Mayıs'a kadar açık kalacak.

Fuarın açılışını yapan İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy yaptığı konuşmada, ilk kez düzenlenen kitap fuarının hayırlı olması temennileriyle, tüm vatandaşlarımıza, okuyan insanlarımıza katkı sağlamasını diliyorum." dedi.

Boyabat Belediyesi 1. Kitap Günleri etkinliğinde  yazarlar  Hasan Akkuş, Mehmet Akbulut, Vedat Sağlam ve Boyabat'lı Hasan Ün'ü ve kitaplarını halk ve öğrenciler ile buluşturdu.

Fuarın açılışına İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy'un yanısıra Belediye Başkan V. İsa Bağcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Gözde Melek Çetin, Belediyemiz İnsan Kaynakları Eğitim ve Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Ceylan katıldı.