Seyir Kulesinin fore kazıkları çakıldı

Belediyemiz tarafından yapımına başlanan Erenlik Parkı Seyir Kulesinde çalışmalar durmaksızın devam ediyor.

Seyir kulesinin ilk aşaması olan Fore Kazıkların çakılma işlemi tamamlandı.

Belediyemiz tarafından hazırlanan proje’ye kısa bir önce start veren yüklenici firma, yaklaşık 1 yıl gibi kısa bir dönemde seyir kulesini tamamlamayı hedefliyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, hava koşullarının iyi gitmesi halinde verilen sürede hizmete girecek olan binanın, mimari yapısı ile Boyabat'la özdeşleşecek güzel bir yapı olacağı belirtildi.

4 milyon 700 bin lira bütçeyle 2019 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacak 'Seyir Kulesi' inşaatı için özenli bir çalışmanın devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Seyir kulesinin kusursuz bir şekilde hizmete girmesi için çalışmaları yerinde inceliyoruz. Yüklenici firma yetkilileri çelik konstrüksiyon bölümünün imalatını fabrikada gerçekleştirmekte olup, montaj için hazırlıklara başladı. Projemiz tamamlanıp hizmete girdiği zaman ilçemiz için cazibe merkezi olacak. Kafeteryası, seyir kulesi, sosyal tesis binası, rekreasyon alanları, parklar, kamelyalar, yeşil alanlar ve yürüyüş yollarının yer aldığı projeye büyük bir titizlik gösteriyoruz. Yeşil alanlar için sulama sistemi kurulacak. Proje tamamlandığı zaman parkın etrafı ve içerisi aydınlatılacak, projenin görsel zenginliğini ön plana çıkartacağız" dedi.