Belediye araç filosuna yeni bir araç daha

Belediyemiz halka daha kaliteli hizmet sağlayabilmek için araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Belediyemiz Basın-Halkla İlişkiler Bürosundan yapılan açıklamada,  belediye araç filosunu güçlendirmek ve hizmette kaliteyi artırmak adına 300 bin TL maliyetli 2018 model Hidromek Beko-Loder kazıcı yükleyici iş makinesi satın alınarak belediyemiz araç filosunda hizmete sunulmuştur.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Belediyemize bağlı araç filosunu güçlendirmek adına yeni katılımlar gerçekleştiriyoruz. Daha güçlü Belediye Daha Güçlü Boyabat hedefi doğrultusunda üretken bir belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her gün daha iyi ve güzele doğru giden bir Boyabat, bir belediye var. Eksiklerimizi tamamlayarak güzel ve kaliteli hizmeti insanlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Aracımız ilçemize hayırlı olsun. Rabbim kazadan beladan uzak, hayırlı işlerde kullanmayı bizlere nasip etsin" dedi.