ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİĞİNE DAVET

Belediyemiz 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla İnönü İlkokulu önünde ki meydanda bir hafta süreli anma programı düzenleyecek.

Belediyeciliğin her alanındaki farklı etkinlikleri Boyabat'lılarla buluşturan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı kültürel alanda hizmetler sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda 18 Mart Pazar günü saat: 11.00’da Çanakkale Zaferinin 103. yılına özel gösterisiyle başlayacak olan programın akşam bölümünde ünlü sanatçı Orhan Kılıç tarafından Çanakkale Türküleri eşliğinde Çanakkale şehitlerine şiiri ve Boyabatlı Ömer Oğlu Mustafa'nın yazdığı şiirlerin de yer aldığı özel bir gösteri sunulacak.

Tüm Boyabatlılları etkinliğe davet eden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı kültürel faaliyetlerin devam edeceğini ifade etti.