Seyir Kulesinin yer teslimi yapıldı

Erenlik Parkı Seyir Kulesi yapımı için Atlı Mühendislik Şirketine yer teslimi yapıldı.

Yer teslimi ile birlikte işe başlayan yüklenici firma, ihale şartnamesine göre 8 ay sürecek olan inşaatı 2018 yılı Eylül ayı içerisinde tamamlamakla yükümlü olacak.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, Boyabat Belediyesi tarafından yapılacak olan Erenlik Parkı Seyir Kulesi projesinin  Boyabat başta olmak üzere bölgeye değer katan vizyon bir proje olacağını söyledi.

Belediye Başkanımız Çakıcı, "Teknik hazırlıkları tamamlanan ve yapım ihalesi sözleşme imzalarının atılması sonrasında yüklenici firmaya önceki gün yer teslimi gerçekleştirilen projenin bölgenin vizyon projesi olacağını, Erenlik Parkı Seyir Kulesinin Boyabat'a ayrı bir değer değer katacağını" belirtti.
Başkan Çakıcı, "57 metre uzunluğu ile bölgenin en yüksek seyir kulesi olma özelliğine sahip Erenlik Parkı Seyir Kulesinin dış cephesi yöresel mimariye uygun Anadolu Selçuklu motifleriyle kaplı, kafeteryası ise manzarasıyla Boyabat'ın bütün güzelliklerini insanımızın gözlerinin önüne serecek. Toplam 4 milyon 700 bin liraya  mal olacak proje ilçemize hayırlı olsun"
dedi.