Belediye Başkanımız Çakıcı'ya Vergi Haftası ziyareti

Boyabat Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Yılmaz, Vergi Haftası nedeniyle kurum ve kuruluşlara yaptıkları ziyaretler kapsamında, Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'yı makamında ziyaret etti.

Bu yıl 22 Şubat-28 Şubat 2018 tarihleri arasında kutlanan 29'uncu Vergi Haftası nedeniyle protokol ziyaretlerine başlayan Boyabat Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Yılmaz ve beraberindeki personel, Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı’yı ziyaret etti. Mükelleflerin gönüllü vergi ödeme alışkanlıklarının artırılması için Vergi Haftası kutlamalarını her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli etkinliklerle kutlandığını ifade eden Yılmaz, vergi bilincinin oluşturulmasına yönelik hafta boyunca kurum ve oda ziyaretlerini sürdüreceklerini belirtti.

Konuklarını makamında ağırlayan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı da, vergi gelirlerinin artması ile verilen hizmetlerin artacağına vurgu yaparak, “Vergi konusunda mükelleflerin hassas davranması gerektiğine inanıyorum. Vergi vermek kutsal bir görev. Vatandaşın ödediği verginin hizmet olarak geri dönmesini beklemesi kadar da doğal bir şey olamaz. Bizler de aldığımız vergileri İlçemiz Boyabat'a doğru yatırımlar olarak geri döndürme konusunda oldukça dikkatli davranıyoruz” dedi.

Karşılıklı sohbet havasında devam eden ziyarette Vergi Dairesi Müdürü Y��lmaz ve çalışanları Başkan Çakıcı'ya çiçek buketi takdim ederken, ziyaretin anısına fotoğraf çekimi de gerçekleştirildi.