Belediye Başkanımız Çakıcı'dan huzurevi inşaatına destek

Boyabat Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ziya Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Necati Celal Çatal, yapımı devam etmekte olan Huzurevi inşaatı için Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'dan destek talebinde bulundu.

Huzurevi yerinin tahsisi ve inşaat alanının hazırlanmasında büyük destek veren Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'ya ziyarette bulunan Boyabat Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ziya Yılmaz, inşaat çalışmalarının tamamlanması için maddi destek talebinde bulundu. Başkan Çakıcı ise projenin önemine dikkat çekerek, Boyabat Belediyesi olarak ne gerekiyorsa sonuna kadar her daim destek vermeye hazırız." dedi.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Görevimiz sırasında hemşerilerimizin desteği ile hayırlı işler yapmaya gayret ediyoruz. Hizmetlerimizde önceliğimiz rızayı ilahi. Bu gayret ve düstur ile çalışıyoruz. Yapılacak huzurevi için de belediye olarak bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Ancak belediyemizin de bütçesi belli. Biz dernek yöneticilerimizin  bizden talebine kulak vererek ihale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte 50 ton demiri kendilerine takdim edeceğiz. Biz imkanlarımız ölçüsünde bu işe katkı sağlayacağız. Ben buradan yardımsever hemşerilerimize de çağrıda bulunuyorum. Başka Boyabat yok. Bu konuda desteklerinizi eksik etmeyin. Sizin de çorba da tuzunuz olsun" diye konuştu.

Boyabat Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ziya Yılmaz, yardımların 2-3 yıl sürecek huzurevi inşaatı için nakdi ve ayni yapılabileceğini ifade etti.