Kermes ilçemize hayırlı olsun

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, Boyabat Talebe Yurdu tarafından öğrenciler yararına düzenlenen kermesin açılışını katıldı.

Başkanımız Çakıcı, Boyabat Talebe Yurdu'nun daveti üzerine dernek üyelerinin el emekleri ve yardımları ile hazırlanan kermesin açılışına Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar ve Başkan Yardımcısı Mustafa Demircan ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Boyabat'ın hayır işlerinde yarış halinde olduğunu kaydeden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Bir hizmet kervanının parçaları olan yardımlaşma derneklerimiz daima hizmetlerin en büyüğünü yapıyorlar. Hayırda yarışıyorlar. Bu kermesin açılışına emek veren, el emeği göz nuru döken kardeşlerimize ve onlara destek veren yurt yönetimine teşekkür ediyorum. Başta yurt yönetimi olmak üzere Boyabat’mıza hayırlı olsun.” dedi.