Boyabat Belediyesi Düğün Salonu yaza hazır

15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi içerisinde yapımı devam etmekte olan belediyemiz düğün salonunda sona gelindi.

Gerçekleştirdiği projelerle vatandaşların beğenisini kazanan belediyemiz, ilçede yaşayan  vatandaşların düğün salonu ihtiyacını ortadan kaldıracak. Dünya evine girecek gençlere en mutlu günlerinde ev sahipliği yapacak olan düğün salonunun çalışmalarında sona gelindi. Düğün salonun Nisan ayı içerisinde açılacağının müjdesini veren Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Hayırlı olsun

Yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, “Boyabat Belediyesi olarak ilçe genelinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak projeler üretiyoruz. Bu noktada ilçede ihtiyaç duyulan düğün salonu için başlatmış olduğumuz çalışmalarda sona geldik. Sorumlu birimimiz yeni evlenecek çiftlere düğün için gün vermeye başladı. Beklediğimizin üzerinde bir talep söz konusu. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından düğün salonu hemşerilerimizin hizmetine sunulacak. Vatandaşlar düğün, nişan ve sünnet merasimi gibi etkinliklerini burada rahatça ve ferah bir ortamda yapabilecekler.