Topalçam mesire alanı yenileniyor

Belediyemiz Basın Halkla İlişkiler Bürosundan yapılan açıklamada, Topalçam mesire alanının proje çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Boyabatlıların nefes alacağı alanlardan biri olan, bir zamanlar ilçenin en gözde mekanları arasında gösterilirken sonrasında kaderine terk edilen Topalçam Mesire Alanı'nın; vatandaşlardan gelen talepler ve zamanla yaşanan sorunlar üzerine belediye tarafından yenilenme çalışmalarına başlandı. Boyabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın talimatı üzerine yeni bir proje geliştirdi.

Ahşap bungalovlar, amfi tiyatro, fitness alanı, piknik alanları, spor sahaları, çadır restoran ve çocuk oyun alanlarının yapılacağı Topalçam Mesire Alanı'nın projesi netleşmeye başladı.

Topalçam mesire alanının, yeni bir görünüme kavuşturulacağını  ve modern  bir şekilde Boyabatlılara hizmet vereceğinin belirten Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Zamanla yaşanan sorunlar üzerine Topalçam Mesire Alanı eski ihtişamını kaybetti. Tabiri caizse kaderine terk edildi. Vatandaşımızdan gelen talepler ve bizlerin değerlendirmeleri sonrasında proje çalışmalarına başladık. Proje çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, en kısa süre içerisinde yapım çalışmalarına başlayacağız" diye konuştu.

Topalçam Mesire Alanı içerisinde; ahşap bungalovlardan amfi tiyatroya kadar bir çok yeniliğin bulunacağını belirten Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, “Söz konusu projeyle ahşap bungalovlar, amfi  tiyatro, fitness alanı, piknik alanları, spor alanları, çadır restoran, çocuk oyun alanları, karavan konaklama alanı, bitki gösteri alanı ve otopark bulunacak.  Piknik masaları yenilenerek, modern görünümlü kamelyalar hizmete sunulacak. Yapılacak yeni peyzaj çalışması ile Boyabat'a yakışır ve hemşerilerimizin gönül rahatlığıyla dinlenebileceği alanlar yaratılacak, yapılan yeni düzenlemeyle Topalçam eskisinden çok ama çok daha güzel olacak" dedi.