Bowling salonu Mart ayında açılıyor

Belediyemiz ilklere imza atmaya devam ediyor.

Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi içerisinde bir ilke imza atarak ilk defa bowling salonu açıyor.

Boyabat'lının merakla beklediği bowling salonun da çalışmalar hızla devam ederken, salonun Mart ayı içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.

Özellikle gençlerin uğrak mekanı haline gelecek olan salonda Alışveriş Merkezi’nde alış-veriş yapmaya gelen aileler de, bowling salonundaki kafeteryada oturup oyunu izleyebilecek.

Sosyal belediyecilik adına bir çok başarılı projeye imza attıklarını belirten Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "İlçemizde spor ve sosyal aktivite eksikliği vardı. Bizler yapmış olduğumuz çalışmalarla eksikliği hissedilen bu aktiviteleri hemşerilerimizin hizmetine sunmaya çalıştık. Bowlingin en kalitesini de Boyabat'a biz getirdik. İyi tenkitler alıyoruz. Hemşerilerimiz olumlu tepkilerini bizlerle paylaşıyorlar. İnşaallah Boyabatlılara bowlingi sevdireceğiz." dedi.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı Kültür Merkezi içerisinde eğlence merkezi tarzında bowling salonu oluşturduklarını ifade ederek, bu merkezde bowlingin yanı sıra; cafe, langırt, basket langırt, air hokey, buz hokey, masa tenisi, box makinası, basket makinası, bilardo gibi spor aktivitelerinin yanı sıra, kareoke, kiddierides çocuk oyun makinaları, kinetik kum stantlı havuzu, çocuk top havuzunun da bulunacağını" belirtti.