Zabıtalar güven veriyor

Pazartesi günü kurulan Hal Pazarını denetleyen Zabıta ekiplerimiz, "Pazar bize emanet. Vatandaşların gönülleri rahat olsun" dediler. Pazarda bulunan esnafların tezgahlarındaki fiyat etiketlerini denetleyen Zabıtalar, vatandaşların uyarılarını dikkate alıyor ve birçok esnafa sözlü uyarıda bulunuyor.

İşlerinin sadece etiket kontrolü olmadığını belirten Zabıtalar, gelen bütün şikayetleri değerlendirdiklerini söylediler. Ayrıca halkın sağlığını ve güvenliğini etkileyen bütün her şeyin kontrolünü yapmakla görevli olduklarını da sözlerine eklediler.

Dilencilere de göz açtırmıyorlar

Pazar yerini mesken tutan dilencilere de göz açtırmayan zabıta ekiplerimiz, denetlemelerde yakalanan dilencileri, pazarın dışına gönderiyor. Aynı zamanda dilencilere yüklü miktarda ceza kesen zabıtalar, dilencilerin bir daha pazar yerine girmemeleri için bütün tedbirleri alıyor.