Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'dan gazetecilere anlamlı ziyaret

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Boyabat'taki gazetelere ziyarette bulundu.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Boyabat'ta ki gazeteleri ziyaret ederek basın çalışanlarıyla bir araya geldi.

Başkanımz Çakıcı, "Zor şartlar altında yaptıkları görevi kutsal bilerek, günün her vaktinde olayları yakalama ve insanımızı bilgilendirme gayreti içerisinde olan siz değerli gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutluyorum. Sizler vesilesiyle haberler vatandaşlarımıza aktarılıyor. Doğru, ilkeli, tarafsız ve görevini kutsal bilerek çalışan, milletimizi doğru bilgilendiren; basınımızın önemi ve değeri toplumun herkesimi tarafından biliniyor. Basınımız bu şiar içerisinde, sorumluluğunun bilinciyle hareket ediyor" dedi.

Yağmur Çamur, kar kış demeden, zor şartlar altında, kısıtlı imkanlarla, hiçbir engelin gazetecileri mesleğinden alıkoymadığına dikkati çeken Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Basınımızın değerli mensupları; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik eder. Tarafsız, İlkeli, dürüst yayıncılık anlayışıyla ve büyük bir özveriyle sürdürdüğünüz çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum." dedi.

Başkanımız Çakıcı, ziyaret sonrasında basın mensuplarına günün anısına radyo hediye etti.