Kalebağında yenileme çalışması

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kalebağı Mesire Alanı'nda yenileme çalışması başlattı.

Her yıl yerli ve yabancı misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği Kalebağı Mesire Alanı'nda vatandaşların daha güzel bir ortamda piknik yapabilmeleri için şömineleri yenileme çalışması başlattı.

Çalışmada 100 e yakın şömine yenilenirken, mesire alanı içerisinde bulunan tuvalet ve şadırvan da  yeniden yapıldı. Doğayla iç içe olan Kalebağı Mesire Alanı’nda, yeşil alan bakımı yapılarak alanda bulunan kamelyalarda çalışma kapsamına dahil edildi.

Kalebağı Mesire Alanı'nı daha modern bir şekilde halka sunmak için çalışma başlattıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, “Kalebağı Mesire Alanı’nda yaptığımız çalışmaları Boyabat’ımıza yakışır bir şekilde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Kader gayrete aşıktır. Çektiğin zahmet gün gelir rahmete dönüşür derler. Bizim için önemli olan hemşerilerimizin duası. Rızayı ilahi için, milletin duası için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.