Boyabat sinema salonuna kavuşuyor

Sinema salonu için hazırlanan projeyi SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ...

Boyabat'a yakışır bir sinema salonu kazandırmak için çalışmaların tamamlandığını belirten Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Türkiye'de sineması olmayan bir kaç şehir içerisindeyiz. İlçemizde eksikliği hissedilen sinema salonu için proje çalışmalarımızı tamamladık. Kültür Merkezi içerisinde yer alacak proje kapsamında, sinema salonu yapılmasında son aşamaya gelindi." diye konuştu.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Söz konusu proje ile ilçede yaşayan bütün kesimler, her anlamda kendilerini bulabilecekleri bir mekâna kavuşacak. Sinema salonunda gençler; kahvehane, internet kafelerden uzak kalacak. Aynı zamanda aileler için güzel bir zaman geçirme yeri olacak." dedi.

175 kişinin sinema seyredebileceği anfi şeklinde sabit koltuklar bulunacak. Ayrıca sahne, makina salonu, duvarlar ses yalıtım sistemi ile birlikte akustik sinema ses sistemi döşenecek. Sahneye dev ekran kurulacak. Salonun ışık almaması için ana kapı dışında başka bir bölüm olmayacak.