Kolaz Çayı Yürüyüş yolu ışıklandırıldı

Belediyemiz tarafından Camikebir Mahallesi’ne yapılan Kolaz Çayı yürüyüş ve bisiklet yolunda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Yürüyüş yolu, bisiklet yolu ve oturma banklarının bulunduğu projede gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde alanda fitness ve çocuk oyun grupları da bulunacak. Yürüyüş yolunun bir bölümünün tamamlandığı proje üzerinde aydınlatma ve sulama sistemi de yer alacak.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, yapımı devam eden Kolaz Çayı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu  çalışmaları hakkında basın büromuza açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Camikebir Mahallesinde Kolaz Çayı boyunca yaptırmakta olduğumuz yürüyüş, bisiklet ve rekreasyon alanında hazır beton çalışmalarımız tamamlandı. Ekiplerimiz, aydınlatma direkleri alana konuldu. Aynı zamanda çevre düzenleme çalışmalarına da devam etmekteyiz. Boyabatlı hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layık. Bize de düşen bu doğrultuda çalışmak" diye konuştu.