Belediye Başkanımız Çakıcı'dan yeni yıl kutlama mesajı

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, yayınladığı yeni yıl mesajında şu görüşlere yer verdi; "Sizlerin yaşam ,kalitesini yükseltmek için vermiş olduğumuz hizmet yarışında bir yılı daha geride bırakmış bulunmaktayız.

2017 yılı , Boyabat’ın çağdaş,modern ve bir Kültür kenti olması yönünde yapmış olduğumuz çalışmaların , teker teker hayata geçmeye başladığı ve meyvelerini verdiği bir yıl oldu.  Sizler gibi ben de, umut ve beklentilerin yeniden yeşerip, taze başlangıçların yapıldığı yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşıyorum. 2018 yılında ve bundan sonraki dönemimizde durmak yok yola devam diyerek çalışmalarımızın tüm hızıyla devam edeceğini belirtir, yeni yılı sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirmenizi dilerim." dedi.