Sinop Tanıtım Günlerine davet

Sinop Tanıtım Günleri için yoğun bir çaba sarf eden, Boyabat’ı daha iyi tanıtmak için mücadele eden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, “İlgili kurum ve kuruluşlarımız, STK’lar ve esnafımızla birlikte Boyabat'ımızı daha iyi tanıtmak için yoğun bir çalışma dönemini geride bıraktık. Şimdi beklenen tarih geldi. İlçemizin eşsiz güzelliklerini, doğal ürünlerini, damak tatlarını en güzel şekilde tanıtmak için hep beraber fuar alanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı video çağrı yönetimiyle de İstanbul'da bulunan Boyabatlı hemşerilerine çağrıda bulunarak, "Saygıdeğer hemşerilerim, sizleri saygıyla, sevgiyle, hürmetle selamlıyorum. Abad Şehir Boyabat'ımızdan İstanbul'daki bütün gurbetçilerimize selamlarımızı iletiyoruz. 16-19 Kasım tarihleri arasında İstanbul-Yenikapı'da Boyabat'ımızın gönlüyle İstanbulda'ki gurbetçilerimizin kalbini bulaştırmak için Yenikapı Sinop Tanıtım Günlerine hepinizi davet ediyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.