Kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyoruz

Eskiyen kaldırımları yenilediklerini ve yeni yerleşim bölgelerinde de kaldırım çalışmaları yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, şehrin dört bir yanında yol, kaldırım ve refüj düzenlemelerine devam ettiklerini vurguladı.

Kaldırımların standartlarını yükseltmek için önemli çalışmalar yaptıklarının altını çizen Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, “ Deforme olan kaldırımları tamamen yeniliyoruz.Kaldırımları düzenlerken engelli vatandaşlarımızın da ulaşımlarını daha kolay sağlamaları için kaldırımlarda görme engelli yolları, yaya geçişlerinde kabartmalı çizgiler ve iniş-çıkış rampaları yapıyoruz. Öncelikli olarak su ve elektrik şebekesi yenilenen ve yapılaşmanın yeni olduğu bölgelerde çalışmalarımız ekiplerimiz tarafından devam ediyor” diye konuştu.