Belediye Başkanımız Çakıcı’dan Ankara Çıkartması

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, Boyabat'ta yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili olarak, Ankara’da bir dizi ziyaret ve temaslarda da bulundu.

İlk olarak Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Mehmet Selim Bağlı'yı Sinop Valimiz Sn. Hasan İpek'le makamında ziyaret eden Belediye Başkanımz Şefik Çakıcı, sonrasında Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Dinçer’i Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün ile birlikte makamında ziyaret etti.

Başkanımız Çakıcı son görüşmesini ise TBMM'de AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ve AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile gerçekleştirdi.

Ziyarette Boyabat Belediyesi’nin projeleri ile yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı ziyaret ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Mehmet Selim Bağlı'yı sonrasında da Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Dinçer’i ziyaret ederek, şehrimizde devam eden projelerimiz hakkında bilgi alışverişi sağlamak adına görüşme gerçekleştirdik. Değerli hemşerilerimizin selamlarını kendilerine ilettik” dedi.