Kolazçayı bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmalar devam ediyor

Belediyemiz "Sağlığınız için her daim spor" sloganıyla başlatmış olduğu çalışma sonrasında Kolazçayı yolunda yürüyüş ve bisiklet yolu yapıyor. Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, “Belediye olarak bizler şehrimizi iyi değil daha iyi yerlere getirmek için çalışma yürütüyoruz. Bu kapsamda Kolazçayı yolunda mükemmel bir ortamda yürüyüş yolları ve bisiklet yolları çalışmalarına başladık” dedi.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, Kolazçayı yoluna yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde Kolazçayında ıslah çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmaya paralel olarak Kolazçayı yolunda başladığımız; yeşil alan, çocuk oyun alanları, araç yolu, elektrik direklerinin yenilenmesi, araç ve bisiklet parkları, bank, kamelya, piknik masaları, bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmaları da Fen İşleri ekiplerimiz tarafından hızlı bir şekilde devam ediyor. Buradaki amacımız hem bu bölgedeki vatandaşlarımızın hem de çevre mahallelerden gelen vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir yaşam tarzına ulaşmalarını sağlamak"dedi.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, “Çalışmalarımıza kısa bir süre önce başladık. İnşallah çok uzatmadan da bir an önce bitirip halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Boyabat'lı vatandaşlarımızın artık yürüyüş yapabilecekleri ve bisiklet sürebilecekleri Boyabat'a yakışır güzel bir alanları olacak” diye konuştu.