Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı

Başkanımız Çakıcı mesajında; "Okuyan, araştıran, geleceğe dair hedefleri olan nesiller yetiştirmek asli vazifemiz olmalıdır. Toplumların huzurlu, güvenli ve refah içinde yaşaması ancak bu şekilde mümkündür. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar güvende ve aydınlık olacaktır.

Bu vesile ile öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ülkemize, milletimize, öğretmen ve milli eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, ayrıca Belediye olarak eğitime, öğretime her zaman destek olduklarını bu desteklerinin de imkanlar ölçüsünde devam edeceğini belirtti.