Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın Ramazan Bayramı kutlama mesajı

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı yayımladığı mesajında; “Başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluş olan 11 Ayın sultanı Ramazan ayını uğurluyoruz. Milletçe kardeşliğimizi pekiştiren, birlik ve beraberlik duygularını güçlendiren, bizlere neşe ve sevinç veren ramazan bayramına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar insanlar arasındaki kardeşliğin, sevgi ve saygının perçinlendiği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unutarak barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Böyle günleri fırsat bilerek insanlar birbirlerine daha fazla yüreğini açmalı, küskünlükler bitirilmeli, çocuklar sevindirilmeli, büyükler hatırlanmalıdır.Bu duygu ve düşüncelerle, değerli Boyabat'lı hemşerilerimin, milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, tüm dünyada barış ve kardeşliğin hakim olmasını temenni ediyorum." dedi.