Belediyemiz iftarına yoğun katılım

Belediyemiz tarafından Ramazan ayında geleneksel hale getirilen personel iftar programı bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Kalebağında gerçekleşen iftar yemeğine Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, önceki dönem belediye başkanlarımız, Cemal Ekiz, Ömer Faruk Çırak, Abdullah Çağlar, Hasan Kara, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demircan ile birim müdürleri ve çok sayıda çalışan katıldı.

İftar programında bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, " Özveriyle çalışan şehrimizin siz değerli hizmetkarları beraber çalıştığımız mesai arkadaşlarımız ile beraber iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gece gündüz demeden çalışan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

İftar programı Türk Tasavvuf Müziği sanatçısı Osman Erdoğan konseri ile son buldu.