Tasavvuf Musikisi ve semazen gösterisine davet

Belediyemiz Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından, yarın saat 23.30'da Kültür Merkezi Ramazan Çarşısında gerçekleştirilecek programla ilgili basın büromuza açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Boyabat Belediyesi'nin toplumun her kesimi ile istişare içerisinde olduğunu, kurum olarak 7’den 70’e herkese hizmet veren bir yapıda olduklarını söyledi.

Tüm Boyabat halkını, yarın saat: 23.30’da gerçekleştirilen ve 1,5 saat sürecek olan programa davet eden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; “Türk Tasavvuf Müziği’nin usta sanatçılarından Osman Erdoğan ve Semazen gösterilerine tüm hemşerilerimiz davetlidir. Boyabat Belediyesi olarak Ramazan ayını, insanımıza manevi havasına uygun şekilde yaşatmak için hizmet sunmaya gayret ediyoruz. İnşaallah hemşerilerimizde bu hizmetlerimizden memnun kalırlar" diye konuştu.