Kumluk Mahallesi iftarında buluşalım

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı yaptığı açıklamada, bu akşam ki iftarın adresinin Kumluk Mahallesi Atatürk Ortaokulu Bahçesi olduğunu kaydetti.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı Belediye İftar yemeği hakkında yaptığı açıklamada, "Belediyemiz olarak 4 yıldır bu etkinliği devam ettiriyoruz. Belediye olarak organizasyon bize ait Boyabatlı hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla bu yemek düzenlenmektedir. Amacımız vatandaşlarımızla iç içe olmak. Bizler de bu mübarek ayda böyle bir uygulamayı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızla birlikte dostluk, dayanışma ve kaynaşma ile gönül soframızda bir araya geliyoruz. Bu yemek sayesinde halkımızla kaynaşıyoruz. Bu manevi görevi inşallah hiç aksatmadan önümüzdeki yıllara taşıma ümidiyle diyoruz" diye konuştu.