Camikebir Mahallesinde binlerce kişi aynı sofrada iftar açtı

Belediyemiz Kültür İşleri Müdürlüğünün ‘mahalle iftarları’ programı devam ediyor. İlki Zincirlikuyu Mahallesinde açılan iftar sofrası son olarak Camikebir Mahallesinde yapıldı.

Bülbürderesinde açılan iftar sofrasına yaklaşık bin kişi katıldı.

Belediyemiz Kültür İşleri Müdürlüğünün Bülbürderesi Mevkii'nde açtığı iftar sofrasında yaklaşık bin kişi aynı anda iftar açtı. İftar öncesinde Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, iftar sofrasına katılan vatandaşları selamladı.

Boyabat Kaymakamlığının verdiği iftarda konuşan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy'a ve mahalle sakinlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederken, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kaynaşma ayı olduğuna vurgu yapan Özegen, mahalle iftarlarının da bu anlamda önemli olduğunu belirtti.