Önemli bir proje başlıyor

Proje ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, 10 bin metrekarelik alan içerisinde, çocuk oyun grupları, Zipline, Basketbol Sahası, Tartar Yürüyüş Pist, Atlama kulesi, spor aletleri ve tenis kortunun bulunacağı park projesinin çalışmalarına yakında başlanacağını söyledi.

Projeler hayat buluyor, Boyabat kalkınıyor

Peyzaj düzenleme projeleri ve 3 boyutlu görsel çalışmalarının hazır olduğunu belirten Başkanımız Çakıcı; “2018 yılının ilk aylarında hizmete sokmayı planladığımız bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. 2017 içerisinde bu projeyle ilgili her türlü ön hazırlığımızı tamamladık. Peyzaj düzenleme projeleri ve 3 boyutlu görsel çalışmalarımız hazır. Projenin hayata geçmesi ile birlikte önemli bir proje daha hayat bulacak. Çocuklarımızın vazgeçilmezi olacak bu yerde çocuklar eğlenirken ebeveynleri de onlarla güzel bir vakit geçirecek" dedi.