Mahalle iftarları Yıldız Mahallesi ile devam etti

Belediyemiz tarafından düzenlenen Yıldız Mahallesinde ki  iftara, Sinop Valisi Hasan İpek, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, AK Parti Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, ilçe protokolünün yanı sıra mahalle sakinleri katıldı.

Sinop Milletvekili Nazım Maviş iftar öncesinde masaları tek tek gezerek, mahalle sakinleri ile sohbet etti.

İftar yemeğinin ardından yapılan dua sonrası mahalle sakinlerine ilk önce Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı hitap etti. Sonrasında Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve Sinop Valisi Hasan İpek alanda bulunan mahalle sakinlerine hitap etti.

Konuşma sonrasında, iftar yemeğini karşılayan hayırsever İşadamı Musa Karataş'a Sinop Valisi Hasan İpek tarafından plaket takdim edildi.

İftar programı sonrasında tiyatro oyuncularının rol alıp sahnelediği Ramazana özel olarak hazırlanan sahnede meddah, orta oyunu, Hacivat ve Karagöz, Aşuk Maşuk, palyaço ve ilizyon gösterileri ile çeşitli yarışmalar yapıldı.