Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı Eğitim-Öğretim Yılı, yıl sonu mesajı yayınladı

Başkanımız Çakıcı, mesajında, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı boyunca planlı, programlı bir şekilde yapılan çalışmaları sürdürdünüz. Çocuklarımız; sosyal, kültürel, sportif etkinliklerle dolu bir yılı geride bıraktık.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Öğrencilerimiz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, büyük emeklerle çocuklarımızın eğitimine katkı sağlayan bütün öğretmenlerimize teşekkür ederim." dedi.

Başkanımız Çakıcı, "2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı 9 Haziran 2017 tarihinde yani bugün sona erecek ve yaz tatili başlayacaktır. Eğitim öğretim yılı boyunca planlı, programlı bir şekilde çalışmalarınızı sürdürdünüz. Bunun halkı mutluluğunun bugün ailelerinizle birlikte yaşamaktasınız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, sizler ülkemizin aydınlık yarınları ve istikbalisiniz. Sizler ailelerinizin ve bizlerin en değerli varlıklarısınız. Ülkemizin ve bizlerin sizlerden beklentilerini her daim karşılayacağınızdan en ufak bir şüphem yoktur. Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm öğretmen ve öğrencilerimize aileleri ve sevdikleriyle beraber iyi bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum." dedi.