Bu akşam ki iftar sofrası Yıldız Mahallesi'nde

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mahalle İftarlarının Yıldız Mahallesinde yapılacağı alanın adresi Yıldız Mahallesi Muhtarlık binası önü olarak belirlendi.

Ramazan geleneğini yaşatmak ve Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde tüm mahalleliyi bir araya getirerek toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen Mahalle İftarları yoğun ilgi görüyor.

Kendisi de Yıldız Mahallesinde oturan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hayırlı Cumalar komşularım.Bugün iftar soframızı Yıldız Mahallesi Muhtarlık Binası önüne kuruyor, ekmeğimizi, aşımızı siz komşularımızla paylaşıyoruz. Davetlimizsiniz" diyerek verilecek olan iftar yemeğine davet etti.

Belediyemiz Basın-Halkla İlişkiler Bürosundan yapılan açıklamada mahalle İftar Sofrasının bundan sonraki durağının, 12 Haziran Pazartesi günü Camikebir Mahallesi Bülbül Deresi Cami altı meydanının olacağı belirtildi.