Boyabat Ramazan Çarşısı yoğun ilgi görüyor

Ev tekstilinden Boyabat Çemberine, baharat çeşitlerinden gıdaya kadar çok çeşitli ürünün bulunduğu çarşı, sıcak yaz günlerinde serin bir alternatif sunuyor. Gündüzleri oruç ve sıcak hava nedeniyle evlerinden dışarı çıkmayan vatandaşlar, Belediyemizin Ramazan çarşısında alışverişlerini keyifle yapıyor.

Oldukça kalabalık olan çarşıda Ramazan alışverişini yapan vatandaşlar, aynı zamanda etkinliklerle Ramazan sevincini paylaşıyor.

Tam bir Ramazan havasının hakim olduğu çarşı, her gün yüzlerce vatandaşa hizmet vererek, hem esnafın hem de vatandaşın yüzünü güldürüyor. Boyabat Belediyesi Ramazan Çarşısında yetişkinlerin yanı sıra çocukları da unutmamış. Ramazan çarşısının kurulduğu alanda bulunan lunapark, özellikle gençlerin ve çocukların yoğun ilgisini görürken, büyükler de serin havada alışveriş yapabiliyor.

15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi önünde hizmet veren Boyabat Ramazan Çarşısı, Ramazan ayı boyunca hizmet vermeye devam edecek.