Beyaz Masa'dan çat kapı ziyaretler

İlçede yaşayanların belediye hizmetleriyle ilgili şikâyet ve taleplerini, beklentilerini almak, yardıma ihtiyacı olanları belirlemek, karşılamaya çalışmak ve bunların işlem görmesini sağlayarak vatandaşa geri bildirimde bulunulması amacıyla kurulan Boyabat Belediyesi ALO 153 Beyaz Masa birimi, Ramazan ayı içerisinde yapmış olduğu sosyal yardımlarla da vatandaşların takdirini topluyor.

Ramazan ayı içerisinde vatandaşların iftar sofralarına konuk olan Beyaz Masa ekibi, ev halkı ile gönül sofralarında bir araya geliyor.

Ramazan Ayı’nda her gün bir ailenin kapısını çalan Beyaz  Masa ekipleri, ev halkı ile birlikte iftar açıyor, sorunlarını dinliyor ve çözüme kavuşturmaya gayret gösteriyor.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Ramazan’ın hayatımıza getirdiği manevi güzelliklerin, dayanışma ve paylaşma duygularının toplumun tüm kesimlerinde hissedilmesi için sokak iftarları kurduklarını, ihtiyaç sahibi aileleri bu sofralarda ağırladıklarını gıda yardımlarıyla da sosyal dayanışmayı pekiştirdiklerini söyledi. Başkan Çakıcı, mahallelerde kurulan sokak iftarlarına katılamayan vatandaşların da unutulmadığını ifade ederek, Beyaz Masa ekiplerimize talimat verdim, iftarlara katılamayan yaşlı, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşları evlerinde ziyaret ediyorlar. Ev halkıyla sohbet ederek dertlerini dinliyor, muhtaç ailelerin eksikliklerinin giderilmesi konusunda yardımcı oluyorlar" dedi.

Yapmış oldukları programlar ile ilçede Ramazan Ayı’nın dayanışma iklimini en güzel şekilde yaşatmayı amaçladıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı: “Ramazan Ayı birlik beraberlik, dayanışma ve kaynaşma ayı. Zenginini fakirini aynı sofralarda buluşturan bir ay. İlçemizde Ramazan'ın manevi iklimine uygun şekilde yaşanması için gayret gösteriyoruz. Vatandaşımızın bir tebessümü bir duası bizlerin en büyük mükafatı" diye konuştu.