Erenlik Tepe Seyir Terasında çalışmalar başladı

Son zamanlarda bir çok yeni projeyi hayata geçiren, sosyal belediyecilik alanında da büyük hizmetler sunan son olarak, 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi ve Meydan Projesiyle büyük sükse yapan Boyabat, yeni dönemde 5 büyük projeyle tanışacak.

Boyabat yeni projelerle tanışmaya devam ediyor

Boyabat bundan sonraki süreçte, Erenlik Parkı Seyir Gözlem Merkezi, Mevlana Çocukistan Parkı, Mezarlıklar Müdürlüğü, Kasaplar Çarşısı restorasyonu, Yüzme Havuzu Spor Kompleksi gibi yeni hizmetlere kavuşacak.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, önümüzdeki dönemde Boyabat’ta yapılması planlanan projelerle ilgili basın büromuzu bilgilendirdi.

Başkanımız Çakıcı basın büromuza yaptığı açıklamada, bu hizmetlerin gerçekleşmesiyle birlikte Boyabat'ın bölgede en önemli ve parmakla gösterilen ilçelerden biri haline geleceğini söyledi.

“Boyabat, PARMAKLA GÖSTERİLECEK”

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, tüm bu projeler için uzun süredir ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını ve yeni hayata geçirilecek projelerle Boyabat'ın parmakla gösterilecek bir konuma geleceğini belirterek, "Boyabat'ta son zamanlarda Belediyecilik anlamında şehre değer katacak hizmetlerin hayata geçirildiğini söyledi. Başkanımız Çakıcı şimdi nasip olursa yeni hizmetler için Bismillah dedik. Boyabat'ımız için önemli gördüğümüz projelerimizi bir bir uygulayacağız. Parmak ısıttıracak bu projelerin tamamlanmasıyla birlikte Boyabat, bölgenin en önemli şehirlerinden biri olacaktır" diye konuştu.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı açıklamaları sonrasında Erenlik parkında yapımına başlanılan "Erenlik Tepe Seyir Terası Projesinin" görsellerini bizimle paylaştı.

Yaklaşık maliyeti 1 Milyon TL. olarak hesaplanan projenin içerisinde, seyir terası, kafeterya, tesis, çocuk parkı, oturma tribünleri ve kamelyaların olacağı belirtildi.