Esentepe Mahallesinde iftar var

Bu yılda Ramazan ayında vatandaşların buluştuğu Mahalle İftar programlarına devam eden Belediyemiz "Gönlümüz bir soframız bir" teması altında binleri gönül sofralarında bir araya getiriyor.

Ramazan’da her yıl olduğu gibi bu yıl da manevi havaya uygun bir program hazırlayan Belediyemiz, Ramazan geleneğini yaşatmak ve ruhuna uygun toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla  “Mahallemde İftar Var” etkinliklerini sürdürüyor. Etkinlik için merkezde dokuz mahalle belirlendi. iftar etkinliği tüm mahallelerde uygulanacak.Unutulmaya yüz tutmuş mahalle kültürünü yeniden yaşatan ve mahalle sakinlerini bir araya getiren “Mahallemde İftar Var “etkinliği komşuluk ilişkilerini güçlendiren iftar sofraları ile aynımahallede oturup, birbirini tanımayan insanları aynı sofrada buluşturacak.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; “Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan’da Boyabat'ın her mahallesinde iftar sofralarımızı kurup on bir ayın sultanı olan ramazanı halkımızın daha iyi idrak etmesi ve daha iyi anlaması için bütün Boyabatlı vatandaşlarımızı  Ramazan sofralarımıza bekliyoruz” dedi.