Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın Regaip Kandili mesajı

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"İslam alemi olarak mübarek üç aylara ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. İdrak ettiğimiz bu mübarek gece de üç ayların habercisi Regaip Kandilini idrak ediyoruz. Kandil geceleri, mübarek günler ve geceler, Mevlanın biz kullarına merhametinin en güzel örnekleridir. Bu gecelerde yapacağımız ibadetlerle yaradandan af ve mağfiret dilemek kulluk borcumuzdur. Üç ayları en iyi şekilde değerlendirmek için, özellikle ülkemizin ve dünyadaki tüm mazlumların sıhhati selameti için, yeryüzünde eziyet çeken tüm mazlumların, Müslümanların felaha ulaşması için yüce mevlaya el açıp yakarmalı ve merhametine sığınmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle gecenin, bütün İslam âlemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kurtuluş getirmesini, temenni ediyorum. Regaip geceniz mübarek olsun." dedi.