"Matruşka oyun içinde oyun" seyirciyle buluştu

Yakın Türkiye tarihinin ele alındığı ve istikrarı bozmaya yönelik bir deneme olan "15 Temmuz hain fetö"  kalkışma senaryosunun da işlendiği tiyatroda Usta oyuncu Cem Kurtoğlu'nun yanı sıra Metin Yıldırım, Zeynep Bone, İdil Aladağ, Çağatay Çankaya, Nurgül Açık, Çağrı Gökbak rol aldı.

1946 yılında çok partili hayata geçiş, Merhum Adnan Menderes'e tezgahlanan oyunlar ve günümüzle benzerliği, yassıada Mahkeme Komedisi ve Menderes'in idamı, 27 mayıs darbesine ve idamlara uzanan yolculuğu, 12 Eylül darbesi ve ortaya çıkan kalkışmanın iç yüzleri trajikomik oyunla anlatıldı.

Tiyatro gösterisine, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, İlçe Garnizon Komutanı Erdal Uçar, AK Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Daire amirleri,basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Program plaket takdimi ile son buldu.

SİZİN BELEDİYE