Boyabat'ta değişim başladı

Belediyemiz, sağlık, eğitim, spor, ulaşım, alt ve üst yapı gibi daha birçok alanda yapmış olduğu çalışmalarla ilçede değişimin yeni adı oldu.

Birçok yeni projenin hayata geçirildiğini ifade eden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Boyabat bizimle birlikte çok büyük değişim ve dönüşüm hamleleri yaşıyor. Boyabat'ta değişim bizimle başladı. Bu değişimi her alanda ilçemizin her mahallesinde her sokağında görmek mümkün. Bu değişim ve gelişim atağı, yenilenen caddeleri, parkları, kültür merkezi, meydan projesi, Kolaz Çayı Islahı ve diğer yatırımlar ile devam ediyor. Proje çalışmaları tamamlanan, Çocukistan, Mezarlık Müdürlüğü, Erenlik Parkı Şehir Gözlem Merkezi, dere ıslah çalışmaları, yürüyüş yolları ve ışıklandırma çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Boyabat değişimi fazlasıyla yaşayacak ve tüm güzelliği ile cazibe merkezine dönüştürülerek turizmin hizmetine sunulacak” dedi.