Öğle yemeğinde bir araya geldiler

Belediyemiz işçilerine teşekkür eden İlçe Kaymakamımız Fatih Aksoy, "Sizler bizlerin gurur kaynağısınız. Sizlerin sahadaki hizmetleri takdire şayan, çalışmalarınızdan dolayı hepinizi kutluyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Öğle yemeğinde Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile bir araya gelen İlçe Kaymakamımız Fatih Aksoy ve Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, işçilerle yemek yedi ve sohbet etti.

Bizlerin yüz akısınız

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Sizler belediyemizin görünmez yüzü bizlerin yüz akısınız. Yapmış olduğunuz çalışmalarla gurur kaynağı olduğunuz. Onun için size teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Sağ olun var olun. Allah gayretlerinizi daim eylesin. Biz sizin arazideki hizmetinizle varız ve sizin hizmetinizle ayaktayız. Eğer sizin hizmetiniz varsa biz de burada bu işi yapabiliyoruz demektir." ifadelerini kullandı.