Boyabat Meydan Projesi devam ediyor

Boyabat Belediyesi’nin ilçede hayata geçirmek için çalışma başlattığı Meydan projesi devam ediyor.

Toplam 10 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan ve içerisinde Kaymakamlık, Belediye, Meydan, Ticari alanlar, Çocuk oyun alanları ve Otoparkın hizmet vereceği Boyabat Meydan  projesinin temeli geçen ay içerisinde atılmıştı. Yapımı hızla devam eden proje kapsamında 10 bin metrekarelik alanda zemin ve temel atma çalışmaları tamamlandıktan sonra, Boyabat Belediyesi Hizmet Binası inşaatına başlandı.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı yaptığı açıklamada, "Meydan Projesinin ilçenin çehresini değiştireceğini söyledi. Boyabat eski otogar mevkiinde hayata geçirilen projenin mimari yapısı ile de bölgede örnek bir yapı olacağını belirten Başkan Çakıcı, "İlçemizin tarihi ve doğal güzellikleri ile sosyal ve kültürel değerlerini ön plana çıkarmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Boyabat tarihi yapıları ile turizmi kenti, modern yapıları ile de marka şehir olacak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.