Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı ülkenin geleceği için "EVET"

Başkanımız Çakıcı, 13 Şubat Pazartesi günü eski belediye başkanlarından Cemal Ekiz'le bir araya gelmesinden sonra bu günde Abdullah Çağlar'la bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı seçmenlere 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği referandumunda, bu ülkenin geleceği için "Evet" yönünde oy kullanarak Türkiye’nin daha iyi olması için katkıda bulunmalarını istedi.

Çağlar'dan "EVET" için destek istedi.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, eski belediye başkanlarından Abdullah Çağlar'a, Referandumda, Türkiye'nin kaderini değiştirecek bir karara 'Evet' derseniz, hepimiz mutlu oluruz. Biz yerel yöneticiler olarak bu Yeni Anayasa'yı geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerin de desteğini istiyoruz" dedi.

Çağlar, 16 Nisan yeni bir milad olacak

istikrar, kalkınma, gelecek ve huzur adına "Evet" diyeceğini ifade eden Başkan Çağlar, "Huzur, istikrar ve güven ortamının devamı için bizlerde "Evet" diyoruz. İnşaallah 16 Nisan ülkemiz için yeni milad olacak" diye konuştu.